Capturant Moments Escolars: Fotografies de Grup i Orles

Un altre servei que faig són les fotografies a col·legis, les fotografies de grup i les orles. A continuació explicaré en què consisteix i com faig aquest servei.

Per a les fotografies de grups consisteix a fer una fotografia de cada grup, des d’infantil fins a primària, també secundària. A cada fotografia hi ha adjunt el nom del col·legi, el logotip del col·legi, el curs escolar i el grup.

La manera de fer les fotos és molt senzilla. Prèviament, es concreta un dia per a la realització i evitar possibles baixes de nens o nenes, mestres o mestres. Un cop arriba el dia comencem les fotos de manera ordenada. Primer grup fent-se la foto i el segon grup esperant quan el primer grup acabi. A la fotografia també apareixerà el tutor o tutora.

Cada fotografia s’imprimeix en una mida 20×25 i es lliura dins d’un sobre individual llest per entregar a l’alumne. Per a les orles consisteix a fer una fotografia individual de cada alumne o alumna, un retrat. Només per als que acaben el cicle, sigui infantil o primària.

La manera de fer les fotos és molt senzilla. Prèviament, es concreta un dia per a la realització i evitar possibles baixes de nens o nenes, mestres o mestres. Per aquest servei acostumo a muntar l’estudi portàtil al centre per tenir unes fotografies de gran qualitat. Un cop tenim l’estudi muntat comencem amb les fotografies individuals de cada nen o nena, mestre o mestres.

Un cop ho tenim tot realitzat, és hora de muntar l’orla, tens mil i un dissenys per triar, des de models més clàssics fins a models més moderns. A cada fotografia hi ha adjunt el nom del col·legi, el logotip del col·legi i el curs escolar.

Cada fotografia s’imprimeix en una mida 30×45 i dues còpies individuals de la foto individual en una mida 13×18.

Recorda que també tinc disponibles les sessions de Nadal portàtils a les escoles. On mont l’estudi a l’escola amb el decorat nadalenc. Les famílies poden fer una fotografia divertida i de qualitat de Nadal per poder regalar als seus familiars.

Les fotografies es fan al centre escolar. Cada família tindrà 5 o 10 minuts per fer la sessió. Hi haurà un ajudant per a la col·locació de les famílies. Les famílies que no hi puguin assistir, hi haurà uns dies extres a l’estudi de Sencelles.

Cada família tindrà un full de contacte amb totes les fotografies per triar-ne un per al lot i les còpies extres que vulgui. Un lot com a mínim, o en cas contrari el total serà igual o superior al preu del lot.

A banda d’aquests del lot tenim productes premium extres, des de còpies extres a fotoacabats com llenç, dibond, foto taco xl, foto marcs, etc. Tota la feina s’entregarà al centre escolar. Cada un dins un sobre individual.

Us animeu a viure aquesta experiència amb mi? Si vols tenir més informació, no dubtis a preguntar-me a través de correu electrònic, WhatsApp o trucada telefònica.

Comparteix aquesta publicació